Kom med til to åbningsfester i denne uge

28. august 2024
I Kedelhallen slår mikrobryggeriet ÅBEN dørene op, mens Dansehallerne endelig kan byde indenfor til et kulturelt samlingspunkt for alle københavnerne. 

Vi har længe glædet os til at byde jer velkommen til både Kedelhallen og Franciska Clausens Plads, som nu begge står klar som to nye, centrale samlingspunkter i Carlsberg Byen - og som allerede nu summer af liv.

Kedelhallen er med sin rå, industrielle charme transformeret til et fantastisk sted, hvor nogle af byens bedste oplevelser nu finder sted. Her kan du blandt andet nyde friskbagt brød og sprøde croissanter hos Bageriet Hart eller verdensklasse mexicanske tacos på restauranten Hija de Sanchez.

Men vi er ikke færdige endnu: På torsdag d. 29. august åbner bryggeriet ÅBEN deres døre i bunden af den ikoniske bygning med gratis øl fra kl. 16, og i den følgende weekend efter, lørdag d. 31. august, kan Dansehallerne endelig byde indenfor til stor åbningsfest fra kl. 14.

Lige foran Kedelhallen åbner Franciska Clausens Plads sig, et nyt, stort byrum i hjertet af Carlsberg Byen, tæt ved grønne J.C. Jacobsens Have og med ikoniske Maskincentralen som nabo. Opkaldt efter den danske kunstner, er pladsen designet som et åbent og indbydende område, hvor du kan sætte dig og nyde omgivelserne, uanset om du er her for at smage på byens bedste brød, nyde en kold øl eller bare tage en pause i solen.

Vi glæder os til at se dig i Kedelhallen og på Franciska Clausens Plads!

Byrum i Carlsberg Byen -

Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen, og mange af dem står allerede klar nu. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund. Se de 25 byrum

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere