Her er de nye spisesteder og butikker i Carlsberg Byen

13. september 2024
Nye spisesteder og butikker slår dørene op side om side med udsolgte boligprojekter og store kulturelle samlingspunkter. 

I år har vi haft fornøjelsen af at kunne melde hele tre boligprojekter udsolgt, vi byder løbende nye beboere velkommen, mens byens rum tager form og nye butikker samt spisesteder åbner dørene på den historiske bryggerigrund. Carlsberg Byen er i konstant udvikling, og hvis nogle af de nyeste tilføjelser er gået dig forbi, har vi samlet en liste over de spændende steder, vi har budt velkommen i år.

Spisesteder

  • ÅBEN Bryggeri: Det populære bryggeri ÅBEN har slået dørene op i den historiske Kedelhallen. Her kan du nyde godt af både bryggeriets egne specialøl og stemningen i en af byens mest ikoniske bygninger.

  • Hija de Sanchez: Den anerkendte mexicanske taco-dronning har bragt sine berømte tacos til Carlsberg Byen. Hija de Sanchez serverer autentiske mexicanske tacos med friske råvarer og en kreativ, moderne twist, som har gjort stedet til et hit blandt københaverne.

  • Hart: Med åbningen af Hart Bageri i Carlsberg Byen, kan du nu nyde deres kendte surdejsbrød og bagværk, lavet med de bedste ingredienser og masser af kærlighed, og som er blevet et yndlingssted for dem, der sætter pris på godt håndværk og smagfuldt bagværk.
  • Bette Café: Den måske hyggeligste café i København for både børn og voksne. Udover dejlig mad og hygge, inviterer Bette Café også til events som både børnemotorik, børnelopper og fællesspisning med lækre menuer til både børn og voksne.

  • Dolores: Med et farverigt menukort, der byder på smagsoplevelser fra hele verden, er Dolores hurtigt blevet populær blandt byens madelskere og foodies, der sætter pris på farverig mad med masser af smag.

  • Aurora: Folkene bag Københavns Bageri har med Aurora bragt is til nye højder. I Flaskehalsen kan du nu opleve deres unikke kombination af godt håndværk og is-videnskab, hvor hver bid er en oplevelse i sig selv.

Butikker

  • Tempur: Søvn er essentielt, og med åbningen af Tempur kan du nu finde højkvalitetsmadrasser og søvnløsninger, der sikrer dig en bedre nattesøvn og produkter, der er designet til at gøre din søvn endnu bedre.

  • Meomé: Den populære frisørsalon Meomé har udvidet til Flaskehalsen, hvor de fortsætter med at levere ekspertise og enestående service, som de er kendt for. Uanset om du trænger til en klipning eller en ny hårfarve, er du i gode hænder hos Meomé.

  • Ba&sh: Den franske modebutik ba&sh har bragt et strejf af Paris til Carlsberg Byen til stor glæde de modebevidste københavnere. 

  • Little SavageLittle Savage producerer børnetøj, der er skånsomt mod planeten, og de bruger bl.a. bionedbrydeligt merinould, som er designet til både at holde børn varme, tørre og komfortable året rundt, og til at blive brugt igen og igen og gå i arv.

Store oplevelser i det lille bykvarter

Også to store kulturelle samlingssteder har slået dørene op i Københavns nye bykvarter: Home of Carlsberg slog officielt dørene op i slutningen af 2023, men har i år blandt andet kunne byde indenfor til hestedåb, udstillinger og restaurant Madklubben. Ligeledes er populære Dansehallerne, efter en fantastisk transformation af Kedelhallen, nu også også klar til at invitere til kulturelle oplevelser i verdensklasse lige midt i Carlsberg Byen.

Vi glæder os over alle de nye spændende koncepter, mennesker og oplevelser, der har fundet vej til Carlsberg Byen i år, og vi glæder os os til at byde endnu flere velkomne; bl.a. det helt særlige biograf-koncept Reservoir, der åbner i slutningen af 2024, og så glæder vi os til at afsløre, hvilke nye butikker og spisesteder, der snart er på vej ...

Har du brug for et overblik over byens spisesteder, butikker eller grønne områder? Udforsk vores interaktive kort her.

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere

Boliger til salg -

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger, og i alt kommer der over 30 forskellige projekter, som løbende sættes til salg. Her kommer mange forskellige typer og størrelser boliger. Få overblikket over de forskellige boligprojekter og læs mere om boligerne her. Se boligerne