Byens Bedste 2024: 5 nomineringer til Carlsberg Byen

15. august 2024
Igen i år skal der stemmes om Københavns bedste steder at spise og gå ud, og hele fem steder i Københavns nye bykvarter er nomineret i forskellige kategorier.

Det er blevet tid til at kåre det bedste af det bedste af København: Berlingske har offentliggjort de nominerede til Byens Bedste 2024.

Det gode håndværk var en central del af hverdagen i bryggernes storhedstid, og i dag lever arven og kærligheden til håndværket videre hos de ambitiøse aktører, der har slået dørene op i Carlsberg Byen. De har forfinet deres menuer og gør sig hver dag umage for at levere det bedste produkt over disken.

Vi er stolte over, at vi igen i år kan melde, at Carlsberg Byen er stærkt repræsenteret i feltet af Byens Bedste, og følgende er nomineret:

Sidste år løb hele tre steder i Carlsberg Byen med titlen som Byens Bedste 2023, og i år er der igen mulighed for, at der er et eller flere steder i Københavns nye bykvarter, der løber med sejren!

Vinderne findes via både brugernes stemmer og Berlingske-juryens, og du kan afgive din stemme senest d. 2. september:

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen -

Tjek oversigten over kvarterets butikker og oplevelser lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang.  Se butikkerne her

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere