Giuseppe Olivia, manden bag Surt, har fokus på få, men gode, råvarer af høj kvalitet, og både leverandører og produkter er nøje udvalgte til pizzaerne og retterne, der bliver serveret på Surt.
Pizzatroldmanden har tidligere tryllet pizzaer frem hos Bæst og Tribeca, og nu inviterer han indenfor i pizzahimlen på sin egen restaurant Surt, hvor det runde ingeniørkunst bliver hyldet som nogle af Europas bedste af verdens førende pizzaeksperter.
I Surts pizzadej bruges ikke industriel gær, men kun surdej. Det er her, at navnet Surt finder sin oprindelse, og udover surdejspizzaer kan du også sætte tænderne i en række forretter og side dishes. Menuen varierer i forhold til sæsonen og efter tilgængelige råvarer.
Politiken har besøgt Giuseppe Olivia til en snak om pizza, passion, og hvorfor Carlsberg har brugt 43 år på at holde vildgær ude af deres gærbank, men nu har givet plads til Peppes. Læs med her om pizzastedet her.