Berlingske anmelder Surt: "Pizzanørderi for fuld skrue"
Måske kender du allerede Berlingskes koncept "Søren & Søren", hvor madanmelder Søren Frank og kulturjournalist Søren Jacobsen Damm tester, smager, udforsker og anmelder den danske madscene. I denne uge er de dykket ned i den københavnske pizza-verden, der har været i rivende udvikling de seneste år.
Søren & Søren har derfor besøgt italienske SURT i Carlsberg Byen, som indtager 2. pladsen på deres liste over bedste pizzaer i København med 5,5 ud af 6 stjerner:
"Pizzanørder vil ikke gå forgæves på Surt, som er drevet af to italienske pizzaioli, som tidligere arbejdede på Bæst og selv har bygget stenovnen i Carlsberg Byen. Surt bruger hele fem forskellige slags mel (fra Sicilien og Piemonte) malet på stenmølle og hæver surdejen 30 timer før bagning.
Resultatet er byens måske bedste pizzabund: Karakterfuld, velbagt med leopardpletter og hele svineriet og ikke mindst super greasy på den fede måde grundet et højt indhold af olie. [...]"
Drømmer du også om at komme en tur i pizza-himlen, kan du booke bord på SURT her.
Du kan også læse resten af Berlingskes pizza-anmeldelse her.