Kulturnatten i Carlsberg Byen: Oplev historie og kunst på tæt hold

7. oktober 2024
Kom til Kulturnatten i Carlsberg Byen fredag d. 11. oktober og oplev Carlsbergs historiske kældre eller Dansehallernes moderne scenekunst.

Fredag den 11. oktober åbner Carlsberg Byen dørene op for en aften fyldt med både historie og moderne kunst, når Kulturnatten kommer til bykvarteret. Glæd dig til at opleve en helt særlig rundtur i Home of Carlsberg og en eksklusiv danseforestilling i Dansehallerne.

Rundvisning i Carlsbergs fascinerende kældre

Home of Carlsberg tilbyder en unik rundvisning skræddersyet til Kulturnatten, hvor du får chancen for at dykke dybt ned i Carlsbergs historie – bogstaveligt talt. Turen går 14 meter under jorden til den imponerende lagerkælder, som tog mere end 30 år at udgrave i hånden. Her kan du udforske de mystiske hvælvede rum fyldt med øltønder og opleve det skjulte krigsrum, hvor Flyverhjemmeværnet i al hemmelighed holdt øje med luftrummet fra 1951 til 2004.

Rundturen kan rundes af med en velskænket fadøl i Carlsberg Baren, eller du kan besøge Home of Carlsbergs brand store og hilse på de ikoniske bryggerheste. For at deltage i rundvisningen kræves et kulturpas, så skynd dig at sikre din plads! 

Dans, kunst og intimitet i Dansehallerne

For dem, der er til moderne kunst og performance, byder Dansehallerne på forestillingen "Slit Show", som kun giver plads til 50 publikummer ad gangen i en intim setting. Der er dog mulighed for at få adgang med kulturpas, hvis der er ledige pladser på dagen – her gælder først til mølle-princippet. Dørene åbner fra kl. 19 til 22, hvor nysgerrige også kan få et kig bag kulisserne og opleve Dansehallerne og deres studier på tæt hold.

Kulturnatten i Carlsberg Byen byder på en fantastisk mulighed for at opleve den unikke kombination af byens historiske rødder og moderne kulturelle udtryk – vi glæder os til at se dig!

Få hele Kulturnattens program her.

Nyheder -

Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting. Giv mig de seneste nyheder

Se kvarterets restauranter -

Få inspiration til kvarterets bedste kaffested, prisvindende surdejspizzaer, roof top-restaurant, ikonisk smørrebrød, vinbar, italiensk cuisine, økologisk brunch og meget mere her. Måske finder du din nye favorit? Lad dig inspirere