Kom til pony-dåb i Carlsberg Byen

17. juli 2024
Home of Carlsberg inviterer alle til at fejre dåben af to nye føl på den gamle bryggerigrund. Det bliver en hyggelig dag med rundvisninger, aktiviteter og masser af sjov.

Home of Carlsberg inviterer alle dyreelskere og nysgerrige sjæle til en spændende og lærerig dag i hestens tegn den 21. juli. Det bliver en dag fyldt med aktiviteter og oplevelser for både børn og voksne, hvor man kan komme tæt på de majestætiske dyr og lære mere om deres verden og livet på den gamle bryggerigrund.

 

På denne særlige dag vil Home of Carlsberg fejre dåben af to nyfødte føl, som vil blive præsenteret for publikum, og der vil være mulighed for at deltage i heste-dåben, hvor deres navne også afsløres.

 

Dagen byder på en række aktiviteter, herunder rundvisninger, talks og udstillinger, og muligheden for at komme helt tæt på og klappe de smukke dyr. Der vil også være fagfolk til stede, der vil fortælle om Carlsbergs tradition for brug af heste, og besvare spørgsmål, så både nybegyndere og erfarne hesteentusiaster kan få ny viden og inspiration.

 

Så tag hele familien med til Home of Carlsberg, der er beliggende i Carlsberg Byens sydvestlige hjørne den 21. juli, og oplev en dag fyldt med hestekræfter, læring og sjov.

 

Læs mere om dagen her.

Nyheder fra Carlsberg Byen direkte i din indbakke? 

Tilmeld dig Carlsberg Byens nyhedsbrev og få ugentlige nyheder fra Københavns nye bykvarter.  Tilmeld dig her

Et bykvarter med alt, du har brug for -

Få et overblik over kvarteret lige her: Daginstitutioner, uddannelsessteder, butikker og en guide til en dag i Carlsberg Byen. Giv mig et overblik, tak