Mere hæder til Studio: Nomineret til årets restaurant
Toprestauranten Studio har i den grad kurs mod stjernerne.
Siden restauranten slog dørene op i slutningen af 2022, har holdet bag taget madanmelderne med storm. Berlingske og Børsen har begge kvitteret med seksstjernede anmeldelser, mens Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup Jensen, sætter sin oplevelse hos Studio i "absolut top-3 over måltider i 2022".
Den fornemme anerkendelse stopper dog ikke her.
Nu kroner Studio nemlig sit første halvår på den gamle bryggerigrund med en nominering til Årets Restaurant i Den Danske Spiseguide: "Det er et privilegium at blive anerkendt sammen med nogle af Danmarks mest talentfulde kokkeprofiler," lyder det fra restauranten.
Siden 1978 har Bent Christensen udgivet Den Danske Spiseguide, som hvert år kårer landets bedste restauranter. Guiden uddeler flere priser, og i 2023 dyster spisestederne i Danmark om at blive Årets Restaurant, Årets Gennembrud, Årets Dessert og meget mere.
Nye retter på menuen hos Studio
Lige nu spirer foråret med nye og friske råvarer, og det har givet den talentfulde køkkenchef Christoffer Sørensen og hele holdet i køkkenet hos Studio ny inspiration. Derfor kan du forkæle dine smagsløg med nye retter hos restauranten på Ottilia Jacobsens Plads.
Det nye menukort inkluderer blandt andet makrel, som bliver serveret med semitørrede danske tomater og en sauce på tomatsaft og geranium.
En anden ret, der også kan få tænderne til at løbe i vand, er jomfruhummerne glaseret med en praliné på ristede solsikkekerner serveret med en kompot på rabarber, en kraftig jomfruhummerreduktion og et luftigt skum på jomfruhummersmør og vanilje.