Stort Øl- og spisehus åbner i Carlsberg Byen
Carls Øl & Spisehus er navnet på Carlsberg Byens største restaurant og bar. Med en beliggenhed ved Dipylonporten lige ved de ikoniske elefanter bliver placeringen heller ikke meget mere carlsbergsk, og ambitionerne for det nye sted er høje.
Det stilsikre designbureau Briq har stået for indretningen, der er inspireret af den lokale kultur og historie tilsat en særlig New Yorker-stemning med tunge gardiner, dæmpet belysning og kvalitetsmaterialer, der patinerer flot. Også i køkkenet er der trukket på stærke kræfter, idet det kulinariske konsulenthus Kirk+Maarbjerg, har udviklet madkonceptet til Carls Øl- & Spisehus.
Nyfortolkning af den klassiske bodega
Bag Carls Øl- & Spisehus står et nyt makkerpar på den københavnske restaurationsbranche, nemlig serieiværksætter Hans Henrik Agger og Carsten Paludan, der har drevet flere barer og spisesteder. Med Carls Øl- & Spisehus ønsker de to at nyfortolke den klassiske bodega, hvor alle typer mennesker kan mødes til en hyggelig stund enten over en god middag eller til en øl eller to.
Med 210 siddepladser vil der også være plads til alle, der enten ønsker at nyde godt af køkkenets evner eller blot vil gå på opdagelse i verdens største samling af Carlsberg øl på mere end 150 forskellige typer. Fra kl. 8 om morgenen serveres der brunch, og på udvalgte aftenener vil der blive afholdt arrangementer i form af livekoncerter med upcoming bands, ølsmagning, debatarrangementer og stand up-shows.
Carls Øl- & Spisehus er delt op i flere sektioner med et spiseområde, et bar/caféområde og en sektion til private dining for større selskaber. Der er åbent på hverdage fra kl. 8-24 og i weekender fra kl. 8-02.